Behandlinger

Behandlinger

I samme bygg som Xpress Performance finner du akupunktør Lise Beate, naprapat Eirik, osteopat og fysioterapeut Bente, dyktige og veldig hyggelige behandlere som gjerne vil hjelpe deg!


Stikk innom Akupunktur

Lise Beate Nielsen tilbyr medisinsk og klassisk akupunktur for både akutte og langvarige helseplager som hodepine, stress, leddsmerter, muskelsmerter m.m. Hun er spesielt opptatt av sammenhengen mellom kropp og psyke, og hun kan veilede i bedre kosthold og livsstil hvis hun ser at dette kan være nyttig for deg.

Telefon: 97 17 19 99
Epost: lise@stikk-innom.no
facebook.com/StikkInnomAkupunktur
www.stikk-innom.no
Flier om Stikk innom Akupunktur


Ås Osteopati

Bente Haugland Berle er osteopat og fysioterapeut og behandler mennesker i alle aldre med alle typer muskel- og skjelett plager. Litt ekstra brenner hun for behandling av kvinner i ulike faser av livet, gravide, nybakte mødre og barn, og hun holder jevnlig kurs i Medisinsk Yoga (Mediyoga). Hun søker å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Den siste tiden har hun dypdykket i nevroplastisitet og hva hjernens evne til å hele tiden lage nye nervebaner har å si for utvikling av smerte, og da spesielt for smerte som ikke går over etter normal tilhelingstid (3-6 mnd). Ta kontakt hvis du ønsker hjelp til å bli bedre fra dine plager og vondter!

Book time online
Telefon: 92 26 25 44
Epost: bentehberle@gmail.com
facebook.com/osteopatbentehberle
Flier om Ås Osteopati


Ås Naprapatklinikk

Naprapati betyr å kurere årsaken til smerte. Naprapat Eirik Løken gir trygg hjelp til akutte eller langvarige problemer gjennom manuell behandling som sørger for å minske smerte og gjenskape kroppens naturlig funksjon og bevegelighet. Har du nakkeplager, skuldersmerter, ryggplager, albuesmerter, hoftesmerter, kneplager, hodepine, bekkenplager og senlidelser – ta kontakt.

Timebestilling
Telefon: 41 56 33 88
Epost: post@asnaprapat.no
www.asnaprapat.no
Flier om Ås Naprapatklinikk


Ønsker du å kontakte behandler som holder til ved et av treningssenterne våre i Indre Østfold? Her er en oversikt: