Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

HVOR LIGGER XPRESS PERFORMANCE TRENINGSSENTER? I Myrveien 12 i Ås.

HVA TILBYS PÅ XPRESS PERFORMANCE? Et fint treningssenter på 900 m2 til en rimelig pris. Egentrening i styrke og kondisjonsavdeling. Allsidig kampsporttrening med Ås Kampsport for både voksne og barn/ungdom, 5 boksesekker å trene på, sofakrok der foresatte kan vente mens barn er med på kampsport gruppetrening. Eget rom til uttøying og mage/korsrygg trening. En klatrehall som kan benyttes av hele familien. Garderober med dusj. Gratis parkering. Lang åpningstid.

HAR TRENINGSSENTERET PERSONLIG TRENER? Xpress Performance tilbyr trening med tidligere toppfotballspiller Edvard Skagestad. Han er utdannet Personlig Trener (PT) og tar imot både nybegynner, viderekommen eller erfaren. Er du nytt medlem kan du bestille tid med Edvard og få et gratis oppsatt treningsprogram på senteret.

HVORDAN MELDER JEG MEG INN FOR Å TRENE PÅ XPRESS PERFORMANCE? Treningssenteret er ubemannet. Kom innom resepsjonen på Ås fysioterapi og treningssenter som ligger i Myrveien 10 (nabobygget) i bemannet åpningstid. Velg medlemskapet du ønsker. Fyll ut og signer en medlemskontrakt og få ditt personlige medlems/inngangskort som skal trekkes hver gang du entrer treningssenteret. Er du under 16 år må du ha med deg en foresatt over 18 år.

FINNES DET ULIKE MEDLEMSKAP? Du kan enten velge et rimelig XPRESS medlemskap for kun egentrening på Xpress Performance, eller du kan velge et medlemskap (GULL for deg over 18 år og JUNIOR for deg under 18 år) der du kan trene på flere av våre treningssentre i Follo og Indre Østfold, og du kan bli med på gruppetimer og spille racketsport. Det tilkommer en innmeldingsavgift og et kortgebyr. For å trene kampsport må du også melde deg inn og betale årsavgift til klubben du vil trene med. For å spille racketsport må du følge banebookingsregler og betale eventuell tilleggsavgift i det som kalles prime time (beste spilletid). 

HAR DERE BINDINGSTID? Et XPRESS medlemskap har ingen bindingstid. Velger du GULL eller SØLV medlemskap kan du binde for 12 mnd. Da betaler du 50 kr mindre i mnd enn om du velger medlemskap uten binding.

HVORDAN BETALER JEG? Når du blir medlem betaler du for den neste måneden (opp til 12 mnd dersom du ønsker dette) ved å bruke bankkort i terminalen i vår resepsjon. De aller fleste oppretter så en avtalegiro avtale i sin nettbank når de får tilsendt første faktura fra oss på epost. Fakturaen har KID nummer som brukes i utfyllingen av betalingen. Dersom du som medlem er under 18 år må en foresatt opprette avtalegiro avtalen. Vi har også skjema i resepsjonen for oppretting av avtalegiro avtale, men vær obs på at det kan oppstå forsinkelse når banken da manuelt oppretter avtalegiro avtalen.

HVILKE BETINGELSER GJELDER VED OPPSIGELSE? Oppsigelse av medlemskap må være med 1 mnd varsel. Det vil si – skal du fryse juli mnd eller ønsker å si opp fra juli mnd må vi få beskjed via epost før 01. juni. Merk deg at det er mer lønnsom å fryse medlemskapet ditt i 2-3 mnd enn å avslutte det og starte på nytt senere (p.g.a. innmeldingsavgift og kortgebyr).

JEG HAR MISTET MEDLEMSKORTET MITT, HVA GJØR JEG? Møt i vår resepsjon i bemannet åpningstid og be om nytt kort. Kortet som er mistet vil stenges og vi programmerer et nytt til deg. Det koster 50 kr for nytt kort.

HAR DERE PRØVETIME PÅ XPRESS PERFORMANCE? Prøvetime kan kjøpes for 50 kr når resepsjon er bemannet i nabobygget på Ås fysioterapi og treningssenter. Du må registrere deg med navn og kontaktinfo. Din bostedsadresse må være i området. Du kan kun kjøpe en stk prøvetime. Blir du medlem trekker vi fra prøvetimebeløpet.

HAR DERE DROP-IN TRENING PÅ XPRESS PERFORMANCE? Drop-in kan kjøpes for 150 kr når resepsjon er bemannet i nabobygget på Ås fysioterapi og treningssenter.