Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

HVOR LIGGER XPRESS PERFORMANCE TRENINGSSENTER? I Myrveien 12 i Ås.

HVA TILBYS PÅ XPRESS PERFORMANCE? Et fint treningssenter på 900 m2 til en rimelig pris. Egentrening i styrke og kondisjonsavdeling. Allsidig kampsporttrening med Ås Kampsport for både voksne og barn/ungdom, 5 boksesekker å trene på, sofakrok der foresatte kan vente mens barn er med på kampsport gruppetrening. Eget rom til uttøying og mage/korsrygg trening. En klatrehall som kan benyttes av hele familien. Garderober med dusj. Gratis parkering. Lang åpningstid.

HAR TRENINGSSENTERET PERSONLIG TRENER? Xpress Performance tilbyr trening med tidligere toppfotballspiller Edvard Skagestad. Han er utdannet Personlig Trener (PT) og tar imot både nybegynner, viderekommen eller erfaren. Er du nytt medlem kan du bestille tid med Edvard og få et gratis oppsatt treningsprogram på senteret.

HAR TRENINGSSENTERET BEHANDLERE? I samme lokale som Xpress Performance holder flere dyktige behandlere til. Stikk innom Akupunktur med Lise Beate Nielsen tilbyr medisinsk og klassisk akupunktur for både akutte og langvarige helseplager som hodepine, stress, leddsmerter, muskelsmerter m.m. Hun er spesielt opptatt av sammenhengen mellom kropp og psyke, og hun kan veilede i bedre kosthold og livsstil hvis hun ser at dette kan være nyttig for deg. Ås Osteopati med Bente Haugland Berle som er osteopat og fysioterapeut behandler mennesker i alle aldre med alle typer muskel- og skjelett plager. Litt ekstra brenner hun for behandling av kvinner i ulike faser av livet, gravide, nybakte mødre og barn. Ås Naprapatklinikk med naprapat Eirik Løken gir trygg hjelp til akutte eller langvarige problemer gjennom manuell behandling som sørger for å minske smerte og gjenskape kroppens naturlig funksjon og bevegelighet. 

HVORDAN MELDER JEG MEG INN FOR Å TRENE PÅ XPRESS PERFORMANCE? Treningssenteret er ubemannet. Vår resepsjon er på Ås fysioterapi og treningssenter som ligger i Myrveien 10 (nabobygget). For å se våre medlemskap og priser, klikk på menyvalg ‘Medlemskap’. Der finner du en liste over våre ulike medlemskap og priser. Se deg ut det som passer deg. Videre klikker du på BLI MEDLEM knappen! Velg ditt treningssenter, velg ønsket medlemskap og følg veileder for utfylling av personlig informasjon og betaling. Du kan også kjøpe medlemskap ved å fylle ut og signere kontrakt i resepsjonen på Ås fysioterapi og treningssenter i bemannet åpningstid. Medlemskap for barn/ungdom kjøpes i vår resepsjon sammen med forelder/foresatt. Du får ditt nye personlige medlems/inngangskort i vår resepsjon i bemannet åpningstid. Kortet skal trekkes hver gang du entrer treningssenteret. IKKE slipp andre inn på ditt personlige kort. Ulovlig inngang politianmeldes.

HVORDAN MELDER UNGDOM UNDER 18 ÅR SEG INN FOR Å TRENE PÅ XPRESS PERFORMANCE? Medlemskap for barn/ungdom under 18 år  kjøpes i vår resepsjon sammen med forelder/foresatt. Du får ditt nye personlige medlems/inngangskort som skal trekkes hver gang du entrer treningssenteret. IKKE slipp andre inn på ditt personlige kort. Ulovlig inngang politianmeldes.

FINNES DET ULIKE MEDLEMSKAP? Du kan enten velge et rimelig XPRESS medlemskap for kun egentrening på Xpress Performance, eller du kan velge et medlemskap (GULL for deg over 18 år og JUNIOR for deg under 18 år) der du kan trene på flere av våre treningssentre i Follo og Indre Østfold, og du kan bli med på gruppetimer og spille racketsport. Det tilkommer en innmeldingsavgift og et kortgebyr. For å trene kampsport må du også melde deg inn og betale årsavgift til klubben du vil trene med. For å spille racketsport må du følge banebookingsregler og betale eventuell tilleggsavgift i det som kalles prime time (beste spilletid). 

GJELDER JUNIOR MEDLEMSKAP TIL MAN FYLLER 18 ÅR ELLER UT ÅRET MAN ER 18 (FREM TIL MAN FYLLER 19 ÅR)? Det gjelder til man fyller 18 år. Dagen etter 18 års dagen (eller så raskt vår administrasjon har mulighet) gjøres JUNIOR Ungdom om til SØLV Student medlemskap.

HAR DERE BINDINGSTID? Et XPRESS medlemskap har ingen bindingstid. Velger du GULL eller SØLV medlemskap kan du binde for 12 mnd. Da betaler du 50 kr mindre i mnd enn om du velger medlemskap uten binding.

HVORDAN BETALER JEG? Når du blir medlem betaler du for den neste måneden (opp til 12 mnd dersom du ønsker dette) ved å bruke bankkort i terminalen i vår resepsjon. De aller fleste oppretter så en avtalegiro avtale i sin nettbank når de får tilsendt første faktura fra oss på epost. Fakturaen har KID nummer som brukes i utfyllingen av betalingen. Dersom du som medlem er under 18 år må en foresatt opprette avtalegiro avtalen. Vi har også skjema i resepsjonen for oppretting av avtalegiro avtale, men vær obs på at det kan oppstå forsinkelse når banken da manuelt oppretter avtalegiro avtalen.

HVILKE BETINGELSER GJELDER VED OPPSIGELSE? Oppsigelse av medlemskap må være med 1 mnd varsel. Det vil si – skal du fryse juli mnd eller ønsker å si opp fra juli mnd må vi få beskjed via epost før 01. juni. Merk deg at det er mer lønnsom å fryse medlemskapet ditt i 2-3 mnd enn å avslutte det og starte på nytt senere (p.g.a. innmeldingsavgift og kortgebyr).

JEG HAR MISTET MEDLEMSKORTET MITT, HVA GJØR JEG? Møt i vår resepsjon i bemannet åpningstid og be om nytt kort. Kortet som er mistet vil stenges og vi programmerer et nytt til deg. Det koster 50 kr for nytt kort.

HAR DERE PRØVETIME PÅ XPRESS PERFORMANCE? Prøvetime kan kjøpes for 50 kr når resepsjon er bemannet i nabobygget på Ås fysioterapi og treningssenter. Du må registrere deg med navn og kontaktinfo. Din bostedsadresse må være i området. Du kan kun kjøpe en stk prøvetime. Blir du medlem trekker vi fra prøvetimebeløpet.

HAR DERE DROP-IN TRENING PÅ XPRESS PERFORMANCE? Drop-in kan kjøpes for 150 kr når resepsjon er bemannet i nabobygget på Ås fysioterapi og treningssenter.  

HVORDAN BESTILLER JEG GRATIS TREINGSVEILEDNING? Er du nytt medlem kan du få gratis  treningsveiledning og et gratis oppsatt treningsprogram av en Personlig Trener (PT). Ta direkte kontakt med en av våre PT’er. Klikk på menyvalg ‘Personlig Trening’ for å finne kontaktinfo og presentasjon av våre PT’er.