Kampsport

Kampsport

Mixed Martial Arts (MMA/Blandet kampsport) •Grappling (Submission Wrestling) •Selvforsvar

Ås Kampsport er en klubb som fokuserer på allsidig kampsporttrening. På Xpress kan du bli med på Ås kampsport gruppetreningstimer i flere kampsport stilarter. Les mer og se timeplan på Ås Kampsport hjemmeside. Treningene holdes i en sal med gulv dekket av matter og i et MMA bur (cage octagon).


GRAPPLING

Her drilles det grunnleggende teknikker innenfor nogi-grappling, altså bakkekamp uten tradisjonell kampdrakt/kimono. Du lærer låser, kvelninger og forsvar mot disse teknikkene samt nedtagninger og kontroll av disse bakkeposisjonene. Passer for deg som har litt forkunnskaper innenfor bakkekamp.


MIXED MARTIAL ARTS – MMA

En blanding av både stående og bakkekamp disipliner som Muay Thai, Kickboksing, boksing, submission wrestling, brasiliansk jiu jitsu, gresk-romersk bryting og Judo. For partiet Intro MMA-Selvforsvar behøver du ikke å være i form eller ha noen forkunnskaper. Her introduses bevegelser, øvelser og teknikker som benyttes i kampidretter og ved selvforsvarssituasjoner. For kampidrett og selvforsvar er det viktig å forstå grunnleggende kroppsmekanikk og bevegelighet. MMA partiet er for de som har grunnleggende forkunnskaper i kampidrett. Fokus på å bygge opp et godt fundament av kampforståelse, samt drilling av de mest benyttede teknikkene i MMA-idretten.


SELVFORSVAR FOR KVINNER

Et kurs basert på Gracie Jiu-Jitsu sitt selvforsvars-system; Women Empowered – tilpasset for nybegynnere uten forkunnskaper innen kampsport. Kurset lærer kvinner å forsvare seg mot en overgriper. Fokus på holdninger og bevisstgjøring, samt gjennomgang av ulike teknikker og prinsipper for å komme seg unna farlige situasjoner.